AKTUELLE KONCERTER

KOMMENDE KONCERTER

TIDLIGERE KONCERTER

At arrangere guitarshows er stadig vores hovedvirksomhed, men de sidste to år har vi sideløbende arbejdet med at arrangere koncerter. Fejringen af halvtresåret for Woodstock Festivalen med en koncert i 2019 var første forsøg som koncertarrangører. Et scoop ved den første koncert i Svendborg var, at vi med i bandet havde Ten Years After bassisten Leo Lyons, som spillede på Woodstock i 1969.
En video fra koncerten i Svendborg ligger på den nye hjemmeside.

I 2020 er det udgivelsen af de to sidste albums fra The Beatles der er temaet for koncertturnéen “The Beatles Final Albums / Abbey Road – Let It Be”, hvor de gennemgående solister er Bjørn Fjæstad, Jimmy Jørgensen, Dicte og Bobo Moreno.
Derudover er Mika Vandborg, Kira Skov, Mike Andersen eller Steffen Westmark med på holdet ved enkelte koncerter.
Der er også en videoteaser fra den koncert på hjemmesiden.

Siden 2013 er alle vore clinics blevet videofilmet i høj kvalitet. På den nye hjemmeside har vi samlet et udvalg af de bedste clinics, så du ikke behøver at lede på YouTube hvis der er noget du vil genopleve. Foreløbigt er der 30+ videoer i video-galleriet. Flere kommer til.

Video-galleri

I denne tid hvor vi alle, af nødvendige grunde, er nødt til at være mere hjemme end vi er vant til, kan vi anbefale at bruge vores nye video-arkiv som en fornuftig måde at få både viden og underholdning på.
Nogle eksempler:

Til alle der var på showet 2019, her kan I genopleve det. Jer der ikke var på showet kan få et indtryk af sidste års show. Vi har uploadet et sammendrag (1:33 min.) til hjemmesiden.
Vi ses i 2020.