2020 – THE BEATLES – ABBEY ROAD/LET IT BE

Magasinet Rolling Stones Top 10 liste over Beatles numre:

A Day in the Life, 1967I want to Hold Your Hand, 1963Strawberry Fields Forever, 1967Yesterday, 1965In My Life, 1965Something, 1969Hey Jude, 1968Let It Be, 1970Come Together, 1969While My Guitar Gently Weeps, 1968

Featuring:

Bjørn Fjæstad

Jimmy Jørgensen

Dicte

Bobo Moreno

Steffen Westmark

Dicte

Kira Skov

Mike Andersen

Dicte

Kira Skov

Kennet Lauridsen: kapelmester, guitar, kor

Søren Møller: keys

Fredrik Damsgaard: bas

Mads Andersen: trommer

Silje Holtan: kor, perc

Kennet Lauridsen: kapelmester, guitar, kor

Søren Møller: keys

Fredrik Damsgaard: bas

Mads Andersen: trommer

Silje Holtan: kor, perc

THE BEATLES – DE FØRSTE, OG DE STØRSTE

I musikverdenen findes der store navne, kæmpestore navne, og så er der The Beatles. Nyskabende og eksperimenterende flyttede de grænserne for hvad der var muligt indenfor populærmusikken. Da gruppen gik i opløsning i 1970 efterlod de en musikalsk arv der næppe nogensinde vil blive overgået af andre i genren.
”Når man laver hyldestkoncert som denne, skal der være plads til de personlige udtryk, som solisterne hver især kommer med, ellers er det næsten frås at have så store personligheder med” – siger koncertens kapelmester Kennet Lauridsen. ”Det betyder meget at kunstnerne bringer dem selv med ind i projektet, og dermed gør det til en personlig oplevelse både for dem selv, og for publikum.”

 

CITAT FRA PRESSEMEDDELELSE

”Dette er ikke en koncert med kopier af de kendte numre”, pointerer kapelmester Kennet Lauridsen.
”Både solister og musikere er med i dette projekt fordi The Beatles er en del af vores musikalske ballast. Det er da også med en vis portion ærefrygt man arbejder med så store numre, for det er jo ikke bare ”numre man kender”, det er numre der er en del af os; en fast del af vores dna om man vil.”

”Vi sætter vores præg på numrene, men med respekt for de sande mestre som The Beatles var. De originale numre på de to Beatles plader er så godt skruet sammen, at der ikke akut er brug for helt nye arrangementer. John, Paul, George og Ringo vidste virkelig godt hvad de lavede i studiet, så det musikalske udgangspunkt er solidt”, siger kapelmesteren.


Solisterne glæder sig. ”At være med til at hylde The Beatles er en musikalsk rejse for både solister og musikere, og det er også lige netop dét, der gør disse koncerter så specielle, og unik en oplevelse for publikum”, siger Dicte.

”At deltage i projekter som først Woodstock-jubilæet i 2019, og nu Beatles-koncerterne, er en unik mulighed for at søge ned og ind i ens egen musikhistorie – at dele den glæde man har ved det, og blive mindet om hvor tingene startede”, fortæller hun.
”Det er jo ikke hvem som helst man tager livtag med, og med sangskrivning af den kvalitet er vore fortolkninger, i mit lys, en cadeau til fortidens store helte. Med et hold som på “Woodstock” og nu ”The Beatles” giver vi publikum mulighed for at komme med på en stor rejse”, fortsætter Dicte.

”Jeg har elsket The Beatles siden jeg lå i vuggen, bare spørg min mor! Og hørt dem nonstop igennem hele min barndom, igen min mor! For mig er disse fire drenge popmusikkens samlede “fader” – det er sgu musik der er så stærk at det gør én lykkelig – bum! Det blir en kæmpe oplevelse for ALLE – band, solister og ikke mindst publikum”, slutter hun.

Classic Artists I/S
5700 Svendborg

CVR: 34 49 91 79

Copyright 2022 - All Rights Reserved